Skip to product information
1 of 5

Make Up For Ever

ARTIST COLOR REFILLABLE MAKEUP PALETTE

ARTIST COLOR REFILLABLE MAKEUP PALETTE

Regular price €6,00
Regular price Sale price €6,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një kuti e personalizueshme dhe magnetike që mund të mbajë çdo produkt me një bazë magnetike. Krijoni tone të syve të personalizuara ose një paletë fytyre duke përdorur nuancat tuaja të preferuara

Benefitet

Përdorimi

Paleta e grimit me rimbushje me ngjyra artistike është e disponueshme në madhësi: XS, S, M, L dhe XL.

Madhësia XS mban:
1 Artist Color Shadow Refill

Madhësia S mban:
2 Artist Color Shadow Refills
ose
1 Artist Face Color Refill

Madhësia M mban:
3 Artist Color Shadow Refills
ose
1 Artist Face Color Refill + 1 Artist Color Shadow Refills

Madhësia L mban:
4 Artist Color Shadow Refills
ose
2 Artist Face Color Refills
ose
1 Artist Face Color Refill + 2 Artist Color Shadow Refills

Madhësia XL mban:
6 Artist Color Shadow Refills
ose
3 Artist Face Color Refills
ose
2 Artist Color Refills + 2 Artist Color Shadow Refills
ose
1 Artist Face Color Refill + 4 Artist Color Shadow Refills

Ingredientët

View full details