Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ARTIFICIAL THICK BLOOD

ARTIFICIAL THICK BLOOD

Regular price €15,00
Regular price €15,00 Sale price €15,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Thick Artificial Blood u krijua për t'u dukur si gjaku i njeriut. Ky gjak artificial me ngjyrë të dendur dhe shumë të qëndrueshëm rrjedh ngadalë dhe mbahet mirë brenda plagëve të rreme. Mund të aplikohet drejtpërdrejt në lëkurë, në mukozën (afër syve, etj.) ose në efekte speciale, veçanërisht ato të bëra nga dylli Plasto.

Benefitet

Përdorimi

Thick Blood mund të aplikohet me gishta, një furçë, një pambuk, një pikatore ose një shiringë dhe do të mbetet në vend brenda plagëve të rreme. Mund të hiqet nga fytyra duke përdorur Qumështin Pastrues dhe nga trupi me ujë me sapun. Për të marrë gjak më të pastër, holloni me glicerinë. Thick Blood mund të hollohet me vaj kastor ose vajra të tjerë hollues për ta bërë atë më të hollë dhe më transparent. Gjaku artificial i trashë mund të përzihet edhe me pigmente të pastra për të intensifikuar ngjyrën. Mund të shtohet në produkte të tjera me efekte speciale si bojë.

Ingredientët

Glycerin, Aqua (Water)
Propylene Glycol
Phenoxyethanol
Cellulose Gum
Sodium Methylparaben
Aroma (Flavor)
Citric Acid

View full details