Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ARTIFICIAL COAGULATED BLOOD

ARTIFICIAL COAGULATED BLOOD

Regular price €34,00
Regular price €49,00 Sale price €34,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Gjaku artificial i mpiksur është krijuar që të duket si gjaku i mpiksur i njeriut. Ka nje ngjyrë te dendur me një konsistencë me gunga dhe ngjitet shumë mirë në lëkurë.
Mund të përdoret për të simuluar pamjen e gjakut të mpiksur ose plagë që tashmë kanë filluar të shërohen.

Benefitet

Përdorimi

Gjaku i mpiksur mund të aplikohet drejtpërdrejt në lëkurë, në mukozën (gojë, hundë, afër syve, etj.) ose të përzihet me efekte speciale. Është rezistent ndaj ujit nëse nuk fërkohet.

Ingredientët

View full details