Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ARTIFICIAL BLOOD DRIED EFFECT

ARTIFICIAL BLOOD DRIED EFFECT

Regular price €26,00
Regular price €26,00 Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Gjaku artificial me efekt të tharë është një produkt i ri i gjakut artificial i dedikuar efekteve speciale. Ky produkt është perfekt për të krijuar plagë të vjetra. Ky gjak i rremë thahet shumë shpejt dhe nuk rrjedh as kur lëviz. Ky produkt mund të përdoret në linjat e ujit (sy, gojë).

Benefitet

Përdorimi

Hiqni gjakun e thatë nga kavanozi me një shpatull metalik dhe aplikoni sasinë e nevojshme në një paletë. Për një aplikim të lehtë, përdorni gishtat, një sfungjer, një furçë ose një shpatull direkt në lëkurë. Mund të përdoret gjithashtu për të përfunduar një efekt realist. Lëreni produktin të thahet për disa sekonda. Mund të shtoni më shumë produkt për një përfundim më të trashë në funksion të efektit të dëshiruar. Gjaku nuk njollos rrobat.

Ingredientët

View full details