Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

AQUARELLE 10ml - BLACK

AQUARELLE 10ml - BLACK

Regular price €15,00
Regular price Sale price €15,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Një formulë shumë e pigmentuar me bazë uji për fytyrën dhe trupin. Aquarelle është formuluar për të dhënë ngjyrë intensive me një rezultat të qëndrueshëm. Pigmenti i tij i lartë lejon aplikim uniform dhe tekstura e lehtë mbetet e rehatshme në lëkurë. Akuareli mund të përdoret për të vijëzuar sytë ose për të krijuar një dizajn në fytyrë ose trup.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details