Skip to product information
1 of 5

Make Up For Ever

AQUA XL INK LINER

AQUA XL INK LINER

Regular price €27,00
Regular price €23,00 Sale price €27,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Eyelineri i papërshkueshëm nga uji qëndron deri sa ta hiqni atë. Me një formulë me pigment të lartë dhe një majë të hollë të ndjerë, AQUA XL Ink Liner shpesh përmendet si një nga eyelinerët më të mirë të lëngshëm për aplikimin e ngjyrave të gjalla dhe të sakta që zgjat deri në 24 orë.

Benefitet

Përdorimi

Filloni në qendër të kapakut dhe shtrihuni në këndin e jashtëm, pastaj përsërisni nga këndi i brendshëm, duke u afruar në qendër.

Ingredientët

View full details