Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

AQUA XL EYE PENCIL 1,2g

AQUA XL EYE PENCIL 1,2g

Regular price €23,00
Regular price Sale price €23,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Kjo formulë inovative ofron ngjyra të cilat zgjasin gjatë, ultra të pigmentuara dhe aplikim të lehtë, me një rrëshqitje jashtëzakonisht të butë. Linja është super e saktë dhe ultra-rezistente, ndërsa tekstura kremoze përzihet lehtësisht me një furçë për një përfundim të butë dhe blur.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details