Skip to product information
1 of 3

Make Up For Ever

AQUA SMOKY LASH WTP 7ML - BLACK

AQUA SMOKY LASH WTP 7ML - BLACK

Regular price €28,00
Regular price Sale price €28,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Një rimel i papërshkueshëm nga uji që jep volum, gjatësi dhe pigment intensiv. Aqua Smoky Lash ofron të gjitha përfitimet e rimelit tonë ikonë Smoky Lash - vëllim, kthim , gjatësi dhe definicion - në një formulë të papërshkueshme nga njollat dhe uji. Pigmentet e pasura ofrojnë fitim shtesë në ngjyrë, ndërsa furça e saj unike siguron që çdo qerpik të jetë i lyer.

Benefitet

Përdorimi

Aplikoni një shtresë rimel nga fundi i qerpikëve deri në majë.Lyeni qerpikët me një lëvizje të lehtë zigzag për të ndarë qerpikët.Aplikoni disa shtresa për të rritur volumin e qerpikëve.

Ingredientët

View full details