Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

AQUA SMOKY EXTRAVAGANT 7ml

AQUA SMOKY EXTRAVAGANT 7ml

Regular price €28,00
Regular price Sale price €28,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Arma më e mirë për një pamje të parezistueshme, rimeli voluminoz AQUA SMOKY EXTRAVAGANT bashkon të gjitha dëshirat tuaja. Ndikimi mahnitës i pigmenteve të tij ultra intensive e bën shikimin të pashmangshëm. Furça e saj ergo-konike zgjat dhe ndan qerpikët me saktësi të saktë.

Waterproof.

Benefitet

Përdorimi

Përdorni pjesën e gjerë të furçës për të aplikuar rimelin me një lëvizje zig-zag duke u ngritur nga rrënja në majë. Përsëriteni veprimin derisa të arrihet vëllimi i dëshiruar dhe efekti i zgjatjes.

Ingredientët

View full details