Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

AQUA RESIST SMOKY SHADOW

AQUA RESIST SMOKY SHADOW

Regular price €24,00
Regular price Sale price €24,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Me një teksturë të lëmuar, të mëndafshtë dhe pa peshë që është e rehatshme në sy dhe rrëshqet lehtësisht. Me një mprehës të integruar për saktësi të shtuar, mund të krijoni çdo pamje, lehtësisht.
Të krijuara bashkë me profesionistët tanë dhe të testuar në kushte ekstreme, Aqua Resist Smoky Shadows janë të papërshkueshëm nga uji, rezistente ndaj djersës dhe rezistente ndaj transferimit. Me disa sekonda lojë, këto formula revolucionare vendosen shpejt dhe qëndrojnë të ndezura derisa t'i hiqni ato.
I sigurt në vijën e ujit dhe i miratuar nga okulisti për përdoruesit e lenteve të kontaktit dhe sytë e ndjeshëm.

Benefitet

Përdorimi

Aplikojeni në qepallë, duke përdorur një furçë të sheshtë, si furça Artisan #226. Përzieni hijen lart dhe jashtë, duke e zbehur atë në rrudhë. Me kohën e kufizuar, përzihet dhe njolloset për disa sekonda dhe më pas qëndron në vend derisa ta hiqni.

Ingredientët

View full details