Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

AQUA SEAL WTP 12ML

AQUA SEAL WTP 12ML

Regular price €27,00
Regular price Sale price €27,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Një izolues grimi që transformon çdo formulë pluhuri dhe lapsi në grim të papërshkueshëm nga njollat, i papërshkueshëm nga uji.

Aqua Seal konverton menjëherë produktet tuaja të preferuara të grimit në formula të papërshkueshme nga uji. Duke transformuar çdo gjë, nga rimeli i syve deri tek peneli i papërshkueshëm nga uji, tekstura e tij e lehtë dhe e lëngshme intensifikon pigmentet dhe shkëlqimin për një rezultat dramatik dhe afatgjatë.

Benefitet

Përdorimi

Shtoni nga një pikë Aqua Seal në një furçë derisa furça të jetë e lagur. Përdorni furçën e lagur për të aplikuar rimel, Star Lit Powder, Metal Powder, Diamond Powder ose Glitter.
Nëse aplikohet në qepalla,
prisni derisa produkti të thahet përpara se të pulsoni.
KËSHILLË PRO: Aplikoni një pikë Aqua Seal në qepallat për të krijuar një bazë të qëndrueshme për hijet.
Për të hequr, përdorni mbartësin e grimit të papërshkueshëm nga uji Sens'Eyes në sy.
Përdorni Extreme Cleanser ose So Divine për fytyrën.
Shënim: Pastroni furçat menjëherë pas përdorimit me Aqua Seal për të parandaluar ngurtësimin e produktit në furçë.

Ingredientët

ISODODEKANE,TRIMETILSILOKSISILIKATE,STIREN I HIDROGJENUAR/METIL STIREN/KOPOLIME INDEN, POLIZOBUTEN I HIDROGJENUAR, PENTAERITRITIL TETRA-DI-T-BUTYLINCOPHYDRYD 10844/A

Përbërësit që hyjnë në përbërjen e produkteve MAKE UP FOR EVER përditësohen rregullisht. Përpara se të përdorni një produkt MAKE UP FOR EVER, ju lutemi lexoni listën e përbërësve në paketimin e tij për t'u siguruar që përbërësit janë të përshtatshëm për përdorimin tuaj personal.

View full details