Skip to product information
1 of 9

Make Up For Ever

AQUA LIP WTP PENCIL 1,2g

AQUA LIP WTP PENCIL 1,2g

Regular price €20,00
Regular price Sale price €20,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Ky laps i papërshkueshëm nga uji, jashtëzakonisht afatgjatë, formon dhe përcakton buzët, dhe është ideal për t'u përdorur me produktin tuaj të preferuar të buzëve.Me vitaminë E dhe dyll jojoba, e bën aplikimin më të lehtë dhe më të rehatshëm në buzë. Nuancat e tij kombinohen në mënyrë perfekte me Aqua Rouge.

Benefitet

Përdorimi

Përdorni Aqua Lip për të formuar dhe përcaktuar vijën e buzëve. Mbush buzët plotësisht për të krijuar një bazë të gjatë të përdorimit për produkte të tjera buzësh ose për të krijuar një ngjyrë buzësh mat.

Ingredientët

View full details