Skip to product information
1 of 6

Make Up For Ever

AQUA BROW KIT 7 ml

AQUA BROW KIT 7 ml

Regular price €47,00
Regular price Sale price €47,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Aqua Brow është një xhel shumë i pigmentuar që rrit dhe riformon vetullat natyrale. Ky set përmban nje Aqua Brow, një kuletë dhe dy furca për përhapjen dhe strukturimin e xhelit.

Benefitet

Përdorimi

Aplikoni një sasi të vogël Aqua Brow në anën e pasme të dorës ose ne një shpatull.Përdorni një furçë të pjerrët për të mbushur çdo zonë të rrallë, më pas përzieni për një rezultat natyral. Përdorni një furçë të imët për të nxjerrë qime individuale. Hiqeni me një pastrues të grimit të syve të papërshkueshëm nga uji.
KËSHILLË PRO: mund të përdoret edhe me furçë qerpikësh për të ngjyrosur flokët gri, mustaqet dhe thinjat.

Ingredientët

View full details