Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ANGLED SHADER BRUSH -234

ANGLED SHADER BRUSH -234

Regular price €37,00
Regular price €37,00 Sale price €37,00
Në ulje Shitur
Tax included.

E lehtë për t'u përdorur për fillestarët, por e domosdoshme për profesionistët, kjo formë unike e furçës është ideale për aplikim të njëtrajtshëm dhe të qëndrueshëm të hijëzimit të syve. Fijet e tij të dendura ofrojnë aplikim dhe përzierje me mjeshtëri në kapakun e syrit. Mund të përdoret me hijet e syve pudër pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: Të drejta dhe të valëzuara.
Teksturat e rekomanduara: pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Forma e saj me kënd përdoret për një aplikim të njëtrajtshëm dhe të qëndrueshëm të produkteve në qepallën e sipërme.
Këshillë profesionale: Kjo furçë me madhësi mesatare përdoret për të aplikuar lehtësisht nuanca të lehta në pjesën e vetullave për të krijuar theksim.
Artistët e grimit që punojnë në shfaqjet e modës përdorin gjithashtu këtë furçë për t'i dhënë fytyrave të modeleve shkëlqim për të kapur dritën ndërsa ecin në pistë.

Ingredientët

View full details