Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ANGLED SHADER BRUSH -234

ANGLED SHADER BRUSH -234

Regular price €37,00
Regular price Sale price €37,00
Në ulje Shitur
Tax included.
E lehtë për t'u përdorur për fillestarët, por e domosdoshme për profesionistët, kjo formë unike e furçës është ideale për aplikim të barabartë dhe të qëndrueshëm të hijeve të syve. Fijet e tij të dendura ofrojnë fitim mesatar deri në të lartë të produktit për t'u aplikuar dhe përzier me mjeshtëri në kapakun e syrit. Mund të përdoret me hijet e syve pudër dhe të presuara.
Lloji i fibrave: Drejt dhe me valë
Teksturat e rekomanduara: pudër pluhur dhe kompakte .

Benefitet

Përdorimi

Forma e saj me kënd përdoret për një aplikim të barabartë dhe të qëndrueshëm të produkteve në qepallën e sipërme. Fijet e tij ofrojnë fitim mesatar deri në të lartë të produktit.
KËSHILLË PRO: Kjo furçë me madhësi mesatare përdoret për të aplikuar lehtësisht nuanca të lehta në kockën e vetullave për të krijuar theksim.
Artistët e grimit që punojnë në shfaqjet e modës përdorin gjithashtu këtë furçë për t'i dhënë fytyrave të modeleve shkëlqim për të kapur dritën ndërsa ecin në pistë.

Ingredientët

View full details