Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ANGLED EYELINER BRUSH -262

ANGLED EYELINER BRUSH -262

Regular price €26,00
Regular price Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Kjo furçë është ideale për krijimin e pamjeve të ndryshme të linjës së syve. Mund të përdoret për të vizatuar linja të holla precize për të krijuar një sy klasik "mace". .

Lloji i fibrave: Drejt

Teksturat e rekomanduara: Pluhura të lëngshme, kremoze, xhel, të lirshme dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Koka e saj me kënd "përqafon" formën e syrit për të krijuar vija të trasha ose të holla me eyeliner duke ndryshuar presionin e aplikuar.
Këshillë Pro: Fortësia dhe fibrat e tij përdoren gjithashtu për të aplikuar çdo produkt në vijën e qerpikëve me saktësi të lartë.

Ingredientët

View full details