Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ANGLED EYEBROW BRUSH

ANGLED EYEBROW BRUSH

Regular price €23,00
Regular price €23,00 Sale price €23,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Kjo furçë është ideale për mbushjen e vetullave me saktësi, si dhe për përzierjen e lapsave të vetullave për një rezultat natyral. Fortësia e tij dhe fijet e drejta mund të përdoren për të krijuar efekte me pika dhe maja e tij e hollë mund të përdoret gjithashtu për të vizatuar qime të vetullave. Mund të përdoret me kremra, lapsa dhe pluhura kompakte.

Lloji i fibrave: Të drejta.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të plotësuar dhe përcaktuar vijën e vetullave me saktësi. Fortësia e tij përdoret për të përzier lehtësisht lapsat e vetullave për një rezultat shumë natyral.
Këshillë profesionale: Fortësia e tij dhe fijet e drejta mund të përdoren për të krijuar efekte me pika.

Ingredientët

View full details