Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ALVEOLA ALU PALETTE

ALVEOLA ALU PALETTE

Regular price €2,50
Regular price €2,50 Sale price €2,50
Në ulje Shitur
Tax included.

Paleta Alveola Alu është një paletë e lehtë alumini që përdoret për përzierjen e të gjitha llojeve të ngjyrave dhe teksturave të grimit. Kompakt dhe i lehtë, ofron mundësinë e përzierjeve të shumta në mënyrë higjienike dhe duke përdorur një sasi minimale sipërfaqeje. Forma e saj e rrumbullakët është ergonomike dhe e lëvizshme ju lejon të lëvizni teksa bëni grimin tuaj.

Dimensioni: 136 mm

Benefitet

Përdorimi

Pastrojeni me sapun dhe ujë. Shmangni përdorimin e produkteve gërryese. Dezinfektojeni me pastrues furçesh ose alkool 70°.

Ingredientët

View full details